Ingredienser:
500 gram hakket skinkekød
75 gram revet mild ost
1 bundt fintklippet purløg
salt og peber
smør/olie til stegning
Ca.
Tidsforbrug: Antal personer /
stk.: 4 Indsendt af: Augustenborgs
Fremgangsmåde:
1: Bland det hakkede skinkekød med ost og purløg.
2: Form farsen til 6 - 8 tynde krebinetter. Brun dem i fedtstof på en pande
på begge sider ved god varme. Lad dem herefter stege færdig ved svag varme,
ca. 2 - 3 minutter på hver side.
Ca.
Tidsforbrug: Antal personer /
stk.: 3-4 Indsendt af: Augustenborgs
Fremgangsmåde:
1: Snit kålen ret fint. Kog den i saltet vand i ca. 12 - 15 minutter. Hæld
vandet fra, og lad kålen dampe tør.
2: Ryst mel og mælk til en jævning. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt
jævningen. Rør godt rundt, smag til med salt, peber og eventuelt lidt revet
muskatnød.
3: Hæld kålen i stuvningen, og lad den koge 5 minutter under låg.