Myrekage
Ingredienser:
4 æg
300 gr sukker
250 gr hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniliesukker
2 dl mælk
50 gr smør
Fyld:
75 gr smør
100 gr kokosmel
200 gr brun
farin
0,5 dl mælk
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland
mel, bagepulver og vanillesukker sammen. Vend det
forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør
(lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille smurtmeldrysset bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag
kagen midt i ovnen.
Fyld: Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog
under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og
bag den færdig, stadig midt i ovnen.
Tip: Man kan piske æg og sukker lyst og luftigt over vandbad - pas på at det
ikke bliver for varmt - så koagulerer æggene.