Myrekage

Ingredienser:

   4       æg

300 gr    sukker

250 gr    hvedemel

   3 tsk  bagepulver

   1 tsk  vaniliesukker

   2 dl    mælk

 50 gr    smør

 

Fyld:

 75  gr   smør

100 gr    kokosmel

200 gr    brun farin

 0,5 dl    mælk

 

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vanillesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille smurtmeldrysset bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen.

Fyld: Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen.

Tip: Man kan piske æg og sukker lyst og luftigt over vandbad - pas på at det ikke bliver for varmt - så koagulerer æggene.