Sådan laver du en lækker skinkestang:

1 pakke frossen butterdej (425 g)
1 æg (til pensling)

Fyld:
250 g champignon
100 g røget skinke (evt. skinkestrimler)
175 g flødeost naturel
2 tsk. sennep
½ tsk. salt
2-3 spsk. klippet purløg

Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 min. tør pande.
Skinken skæres i strimler og kommes i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg. – røres godt.
Butterdejspladerne (der er optøet) lægges oven hinanden, udrulles i ca. 25 x 35 cm (drys lidt mel over ved udrulningen)
- dejen lægges bagepapir en bageplade.
Fyldet fordeles i midten af dejen, og siderne skæres i strimler skrå. De flettes ind over fyldet og pensles med æg.

Bages ved 200 grader ca. 35. min.

En lækker skinkestang er nu klar til servering - god appetit.