Sådan laver du en lækker skinkestang:
1 pakke frossen butterdej (425 g)
1 æg (til pensling)
Fyld:
250 g champignon
100 g røget skinke (evt. skinkestrimler)
175 g flødeost naturel
2 tsk. sennep
½ tsk. salt
2-3 spsk. klippet
purløg
Champignon skæres i skiver og svitses
ca. 5 min. på tør pande.
Skinken skæres i strimler og kommes i en skål sammen
med champignon, flødeost, sennep,
salt og purløg. – røres godt.
Butterdejspladerne (der er optøet) lægges
oven på hinanden, udrulles i ca. 25 x 35 cm (drys lidt mel
over ved udrulningen)
- dejen lægges på bagepapir på
en bageplade.
Fyldet fordeles i midten af dejen, og siderne skæres
i strimler på skrå. De flettes
Bages ved 200 grader ca. 35. min.
En lækker skinkestang
er nu klar
til servering - god appetit.