Contents
Fenikel i tynde skive (1 mm) skl direkte i isvand, så holder
de sig sprøde.
MEN, kun ind 45 sek. Ellers tabes for meget smag.
Hele squids.
put en kniv ind i squid’en og skær med en anden kniv riller i den øverste del
(harmonika squid).
Oliér med S/P.
Forvarm en pande. Kom olie, to fed hvidløg (hele med skal, men bare mast) samt en rosmarin kvist på panden.
Kom Squid armene på panden først, derefter de hele squids.
Fjern hvidløg og Rosmarin kvist, og sæt panden i en meget varm ovn i 3-4 min.
Blanceres i 2-3 min. Inden de kommes på grill’en (så bliver de ikke brændte og tørre).
Hele salat blade fordeles på grillen. (kort tid)
Fenikelskiver (2 mm) ligges på grill’en.
God trøffel olie (ca 150,-) men holder i 1½ år (brug kun 4-5 dråber til en salat).