Contents

1.1 - Fenikel 1

1.2 - Crepes. 1

1.3 - Squids. 1

1.4 - Grillede grønsager. 1

1.4.1 - Forårsløg. 1

1.5 - Olier. 2

 

 

1.1 - Fenikel

Fenikel i tynde skive (1 mm) skl direkte i isvand, så holder de sig sprøde.
MEN, kun ind 45 sek. Ellers tabes for meget smag.

 

 

1.2 - Squids

Hele squids.
put en kniv ind i squid’en og skær med en anden kniv riller i den øverste del
(harmonika squid).

Oliér med S/P.

Forvarm en pande. Kom olie, to fed hvidløg (hele med skal, men bare mast) samt en rosmarin kvist på panden.

Kom Squid armene på panden først, derefter de hele squids.

Fjern hvidløg og Rosmarin kvist, og sæt panden i en meget varm ovn i 3-4 min.

 

 

1.3 - Grillede grønsager

1.3.1 - Forårsløg

Blanceres i 2-3 min. Inden de kommes på grill’en (så bliver de ikke brændte og tørre).

Hele salat blade fordeles på grillen. (kort tid)

Fenikelskiver (2 mm) ligges på grill’en.

 

 

1.4 - Olier

God trøffel olie (ca 150,-) men holder i 1½ år  (brug kun 4-5 dråber til en salat).